Skip to main content

Gezellig restaurant in Lo-Reninge

De Lisdodde is een gezellig restaurant aan de Lovaart in Lo-Reninge. De West-Vlaamse natuur is de ideale locatie voor de rustige brasserie van Patricia.

Hier geniet u uitgebreid van een mooi uitzicht, een goede compagnie en uiteraard heerlijke Vlaamse gerechten.


Prachtige locatie

De Lisdodde is gelegen op de ideale locatie voor een restaurant waar genieten centraal staat. Langs de Lovaart in Lo-Reninge, omgeven door groene velden, wandelt u de trappen af, recht naar het terras en de vijver waar u zich meteen in de rust waant. Ons restaurant is bovendien de ideale rustplek voor fietsers en wandelaars.

Verschillende fiets- en wandelroutes passeren langs onze deur, perfect dus voor een culinaire pauze om de batterijen weer op te laden.

Ontdek alle fiets- en wandelroutes in de buurt.

Echte Vlaamse keuken

Kok Patricia koos voor een keuken met ouderwetse Vlaamse gerechten, zoals uw grootmoeder ze vroeger maakte. De nostalgische smaken en mooie porties brengen u terug naar uw kindertijd waarin iedereen samen rond de tafel zat. Met gerechten als ribbetjes, paling en een goeie klassieke spaghetti wil Patricia dat gevoel van gezellig samenzijn, zonder tijdsdruk, weer tot leven brengen.

Doorlopend open

Onze keuken is doorlopend open vanaf 11 uur. U kunt dus komen genieten van een lekkere lunch met croques, boerestutten of een van onze warme gerechten. Nadien blijft ons restaurant open voor wandelaars & fietsers in Lo-Reninge of voor iedereen die zin heeft in een ijscoupe om af te koelen of pannenkoek met koffie om op te warmen. ’s Avonds bent u welkom om uitgebreid te dineren.

 

Afhalen

Liever genieten van onze heerlijke gerechten bij u thuis? Geef uw bestelling door via mail of telefoon en kom ze afhalen op het afgesproken tijdstip.


Wij ontvangen je graag

Ervaar de Lisdodde, Patricia staat klaar met lekkere gerechten en frisse drankjes!